Потребител:  Парола:       Помни ме  

   

Форуми

:: Форуми :: Форум за защита правата на животните :: ДОМАШНИ ЖИВОТНИ
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Внимание: Животни на пътя!
Редактори: animal, redaktor
Автор Отговор
Mozi
пт авг 07 2009, 12:32
Регистриран потребител #9
Регистриран: ср авг 05 2009, 05:57
съобщения: 3
Животни върху автомобилен път - колко опасна може да бъде тази комбинация показват любителски кадри, заснети в северната част на Израел.

Три коня, които галопират в посока обратна на движението по автомагистрала, съвсем неслучайно се "срещат" с кола.

Две от животните успяват да я заобиколят, докато решението, което третото взема, е доста кардинално: да мине буквално върху колата - с копита в челното стъкло.

Шофьорът е намалил и почти е спрял, като по този начин да избегне по-тежки последствия.

Той се е измъкнал от опасната ситуация жив и здрав, отървал се е само с леки наранявания. Конят също не е пострадал тежко.

У нас кон с каруца мина през три коли и прегази двама възрастни велосипедисти в град Николаево.

Инцидентът станал, след като местен ром оставил животното незавързано, докато слязъл да пазарува в хранителния магазин. Конят обаче се подплашил и побягнал.

За жалост случилото се има и продължение.

На мястото пристигнали двама полицаи. Дошъл и братът на рома, управлявал каруцата, и започнал да събира останките от нея на пътя.

Предупреден, че това е местопроизшествие и не трябва да пипа уликите, той нападнал служителите на реда, размахвайки коса за трева.

Успял да удари единия с опасния инструмент, а на колегата му - да среже крака. След нападението пък опитал да подкупи полицаите с 40 лв., за да не го арестуват.

Преди дни 22 овце бяха пометени от високопроходим мерцедес на пътя Съединение-Пловдив. По данни на полицията колата, управлявана от 35-годишен водач, се е врязала в стадо с около 100 овце.

Животните са излезли внезапно на пътя и вероятно шофьорът не е могъл да реагира. Според собственика на стадото водачът вероятно е карал прекалено бързо и затова е минал през повече от 20 овце, а не през десетократно по-малко. vesti.bg

Повече виж тук


[ Редактирано пт авг 07 2009, 12:45 ]
Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System